Eilen laitoimme loput perunat peltoon. Varhaisperuna on jo hyvässä kasvussa. Tomaatit ja kurkut, jotka kasvatin siemenistä, lähtivät kaikki ja ovat nyt kasvihuoneessa kasvamassa.  Sipulit ovat piipoillaan ja avomaakurkut lähteneet hyvin alkuun.

Sudenkorentoja on jo liikenteessä, tavallisesti ne ovat loppukesällä meillä pihapiirissä.  Hyttystenkin on ollut pakko oppia lentämään tuulessä. Eilen illalla tuuli aika kovasti, siitä huolimatta hyttysten hyökkäys oli kaamea.  Pääskyjä on harvinaisen vähän.

Puita on pilkottu talven varalle jo aika kasa kuivamaan. Saa siinä pohjoistuuli puhaltaa  kovaakin, ennenkuin on puut poltettu.

Lainakoira oli vain hetken poissa ja taas meillä. Teimme sille katoksen pihalle ja siellä se makailee aurinkoa karussa.  Se on ruvennut vahtimaan reviiriään, vaikka on suomenajokoira. Kukaan ei tule tietämättä pihaan. Se jaksaa kytätä sisiliskoa kivikossa monta tuntia. Istuu kasan vieressä ja on hievahtamatta. Kun sisilisko tulee, niin äkkihyökkäys.  Eihän se niin vikkelää otusta kiinni saa, mutta huvinsa kullakin.