Tuuli on myrskyisää koillistuulta, kylmää.  Sähköt katkesivat, mutta katkos ei ollut onneksi pitkä. Satoi ja tuuli koko yön, myrsky jatkuu vieläkin, muttei niin rajuna.

Ostin eilen krookuksen sipuleita, istutan ne sunnuntaina, kun lainakoira lähtee kotiin, ainakin muuton ajaksi.  Istutan ne koiran poissaollessa, koska kaikki narsissit, jotka istutin, piti koiran käydä tarkistamassa, ovatko varmasti oikein päin. Nyt niistä ei tiedä, miten ne ovat.  Peittelin sipulit ja toivotin niille rauhaisaa talvea koirasta huolimatta.  Sipulien kätköpaikat kiinnostavat tosi paljon.

Muutto edistyy pikkuhiljaa.  Sohva, pöytä ja tuolit ovat löytäneet uuden kodin, joten kovin paljon muutettavaa ei enää ole. Osan astioista vien talon kierrätyspisteeseen, josta ne voi tarvitseva ottaa.  Liinavaatteet toin jo ja laitan ne laatikoihin, kunhan ehdin.  Kiire eläkeläisellä on tosiasia, päivät  kuluvat tosi nopeasti, eläkeläisen vauhtikaan ei ole formulaa, aika otetaan kalenterilla, ei kellolla.

Toivon, että olisi jo lokakuu ja muutto ohi.  Elämä rauhoittuisi uomiinsa.  Vielä lokakuussakin on touhuttavaa muuton tiimoilta, mutta suurin rumba olisi jo ohi.